Servicii

Serviciile Diasil

Oferim servicii profesionale pentru o gamă largă de activități care vizează salubritatea. Astfel, realizăm colectarea, transportul, sortarea, recilarea, tratarea și eliminarea deșeurilor, printr-un ansamblu de soluții ecologice, fără impact asupra mediului. De asemenea, suntem specializați în activități de vidanjare sau deszăpezire, în funcție de necesitățile dumneavoastră sau de sezon.

În tot ceea ce întreprindem, punem pe primul loc protecția pentru mediu, protejarea resurselor naturale și dezvoltarea unei mentalități bazate pe respect pentru natură, prin tehnologii eco-friendly.

Colectare

Colectăm reziduurile care îți creează probleme, realizând ulterior ecologizarea și salubrizarea întregului spațiu în care acestea au fost depozitate. Din acest punct, puteți lăsa totul în seama noastră.

Transport

Realizăm transportul deșeurilor colectate către locuri special amenajate pe care le gestionăm pentru depozitarea temporară și sortarea acestora. Operațiunea de transport se realizează în condiții de maximă siguranță, fiind utilizate echipamente și utilaje de ultimă generație.

Sortare

Odată ajunse în puntele de destinație, prin procedee speciale, deșeurile sunt supuse sortării și pregătite pentru procesul de reciclare. Colectarea selectivă și reciclarea previne acumularea deșeurilor acumulate pe pământ, fiind un reper al civilizației și respectului pentru mediu.

Reciclare

Realizăm reciclarea materialelor, asigurându-ne de respectarea deplină a normelor ecologice în vigoare. Promovăm astfel o luptă pentru un mediu natural în care sunt reduse consumul de energie, permițând regenerarea și protejarea resurselor oferite de acesta.

Vidanjare

Avem o experiență vastă în ceea ce privește desfundarea conductelor, a gurilor de scurgere și haznalelor, cu maximum de eficiență și profesionalism. Promptitudinea cu care rezolvăm fiecare problemă vă vor permite să vă desfășurați activitatea în condiții normale.

Deszăpezire

Desfășurăm intervenții pentru deszăpezire, asigurând decongestionarea drumurilor și optimizarea traficului în zonele afectate de ninsori. Ne distingem prin promptitudine și înțelegerea perfectă a situației din teren și a necesităților pe care le presupun acțiunile noastre.

Tratare

Realizăm operațiuni de dezinfectare și neutralizare a amenințărilor la adresa mediului, printr-un ansamblu de soluții ecologice, prietenoase în raport cu mediul înconjurător. Combatem astfel încă de la început fiecare potențial factor de poluare.

Eliminare

Asigurăm eliminarea în condiții ecologice a deșeurilor, în conformitate cu normele și avizele de mediu în vigoare. Intervenția noastră oferă întotdeauna premisele pentru un mediu mai curat, fără amenințări sau factori care să pericliteze condițiile naturale de viață.

Altele

Oferim și servicii conexe, la cerere, în funcție de nevoile și specificul business-urilor clienților noștri. Contactează-ne pentru mai multe informații și îți vom trimite o cerere personalizată.